Hoidot

Lymfaterapia

Vodder-lymfaterapia on tanskalaisen biologian tohtorin Emil Vodderin kehittämä hoito. Lymfaterapiassa tehostetaan kevyillä rytmikkäillä ja pumppaavilla otteilla kehon imunestekiertoa. Kudoksissa oleva ylimääräinen neste pääsee imusuonistoon ja sieltä edelleen kehon nestekiertoon. Toimiva imusuonisto on tärkeä kehon nestetasapainon ylläpitämiseksi Imusuonistoa voisi kutsua ns. kehon "viemäriksi" Immuunipuolutstus kiittää hoidosta.

Milloin lymfaterapiaa?

  • turvotuksen hoitoon 
  • rentoutumiseen
  • unettomuuteen
  • päänsärkyyn
  • kovasta treenista palautumiseen
  • vammojen ja leikkausten jälkitilat
  • krooniset sairaudet
  • Lymfaterapia ei sovellu, mikäli on akuutti infektio, syvälaskimotukos tai syöpä, jonka hoito kesken

60 min. 75 €
90 min. 105 €

Kuumakivihieronta

Kuumien kivien käyttö hieronnassa pohjautuu kiinalaisen lääketieteen perinteisiin. Kehon energiakanavien eli meridiaanien tukkoisuutta ja solmuja avataan fyysisen ja henkisen tasapainon lisäämiseksi. Hieronta on pehmeä ja rentouttava. Sopii erityisesti tuomaan lämpöä viileneviin ja pimeisiin vuodenaikohin.

75 min. 99 €

Hieronta

Kosketus vapauttaa kehoon endorfiineja ja oksitosiinia, jotka rentouttavat ja tuovat hyvää oloa. Hieronta on hyvä tapa katkaista arjen stressi, lieventää lihas tai liikekipua ja auttaa kehoa voimaan paremmin. Räätälöin hieronnan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. 

60 min. 75 €
90 min. 105 € 

Rosen-terapia

"Tässä menetelmässä on kysymys muuttumisesta - ihmisestä, joka luulemme olevamme - ihmiseksi , joka todella olemme" -Marion Rosen

Rosen on fysioterapeutti Marion Rosenin kehittämä kehoterapia , jossa kuuntelevan kosketuksen avulla kohdataan kehon lihasjännityksiä , keho rentoutuu, hellittää omaan tahtiin mitään pakottamatta, oma tila kasvaa ja tulee tietoisemmaksi itselleen.

Rosen hoito on kosketusta keholle ja mielelle. Hoito kestää noin tunnin ja tehdään hoitopöydällä. Hoidon jälkeen on hyvä varata itselleen aikaa vaan kuunnellakseen itseään.

"Keho kertoo selvimmin sen , mitä eniten haluamme kätkeä" -Marion Rosen

60 min. 75 €